YOGA VID STRESS & UTBRÄNDHET

ÅTERHÄTMNING OCH INRE LUGN.
Denna kurs är speciellt utformad för dig som känner av höga stressnivåer, som är / har varit utbränd eller som helt enkelt längtar efter ökat inre lugn. Syftet med kursen är att främja självkännedom, avslappning och förmågan att hantera stress. En hjälp i riktning mot ökad balans, vitalitet och välbefinnande i vardagen. Verktygen är lättillgängliga och du får skriftligt material på det vi gör ifall du skulle vilja använda teknikerna på hemmaplan.
Kursen baseras på MediYoga; en lugn, mjuk och lättillgänglig yogaform som fokuserar på andning, avslappning, rörelser och meditation. Hit kan du komma som du är och utan att det ställs krav på dig – även om du är trött och bara vill vila på yogamattan. Passen kan utövas sittandes på matta eller på stol. Du utgår från dina egna förutsättningar, inga förkunskaper behövs. MediYoga är för alla oavsett ålder, vighet, fysisk form eller tidigare yogaerfarenhet.
Välkommen!
Praktisk info om kursen
När: Fem onsdagar: 6/11, 13/11, 20/11, 27/11, 4/12
Var:Yoga Kendra, Friisgatan 6C, Malmö
Tid: 14:00 – 15:30
Anmälan: Boka en plats via yoga Kendras hemsida (här).
Pris: Pris 995 kr (15% rabatt vid sjukskrivning och FAR). Boka och betala senast en vecka före kursstart. 
Övrigt: Yogamattor och annat material finns på plats. Det enda du behöver är sköna kläder du trivs i och ev. en vattenflaska.
Vill du veta mer om MediYoga? Här finns info.