YOGAKLASSER

TILLSAMMANS SKAPAR VI MAGI.
Något av det bästa med yoga är att den finns till för alla. Du kan vara gammal eller ung, nybörjare eller erfaren, stel eller vig. Du kan vara på jakt efter ett sätt att hantera stress eller en värkande rygg, söka efter en bra träningsform eller vem du är innerst inne. Yogan möter dig där du är och handlar om dig. Till en yogaklass är du alltid välkommen, vem du än är, hur du än mår. Du utgår alltid utifrån din egna förutsättningar.
En yogaklass är i regel 60 – 90 minuter lång. Passet utövas i en rogivande miljö där material som yogamattor, sittkuddar och stolar finns att låna på plats (om inget annat anges). En instruktör går igenom rörelser som du gör efter bästa förmåga. I slutet av passet brukar det förekomma en avslappning på ca tio minuter. Det enda du behöver ha med dig är kläder du känner dig bekväm i och ev. en vattenflaska. Yoga rekommenderas att göras barfota.
Är du på jakt efter en yogakurs eller yogaklass? Mindo håller såväl kurser som drop-in klasser på olika yogastudios, företag och vårdinstanser, främst i Skåne. Här nedan finns pågående kurser för dig som vill prova. Är ni en organisation som är intresserade av yogaklasser? Kontakta info@mindo.nu.