MEDIYOGA DROP-IN

BEHOV AV ETT ANDRUM I VARDAGEN?
Isåfall är du varmt välkommen på klasser i MediYoga. Under hösten utforskar vi ett antal olika pass med fokus på att släppa spänningar och stress samt stärka kropp och sinne. Du får möjlighet att lära dig mer om andningsteknik, meditation, medveten närvaro och välgörande fysiska rörelser – verktyg som kan tillämpas i det dagliga livet.  Inga förkunskaper krävs. Du utgår alltid från dina egna förutsättningar och klasserna passar såväl nybörjare som vana utövare.
Praktisk info om kursen
När: Onsdagar 17:30 – 18:30
Var: Yoga Kendra, Friisgatan 6C, Malmö
Anmälan: Du kan antingen boka en plats via yoga Kendras hemsida (här) eller komma drop-in.
Pris: 175 kr för drop-in, för klippkort se priser här.
Övrigt: Yogamattor och annat material finns på plats. Det enda du behöver är sköna kläder du trivs i och ev. en vattenflaska.]
Om MediYoga
MediYoga är en terapeutisk yogaform som härstammar från kundaliniyogan. Den utvecklades i Sverige på 1990-talet med syftet att skapa en reglerad och kvalitetssäkrad yogaform för svensk hälso- och sjukvård. MediYogan är mjuk och lågintensiv. Under ett pass kombineras lugna och inkännande rörelser med andningsövningar, medveten närvaro, avslappning och meditation. Övningarna utförs med utgångspunkt från individens förmåga och kan göras sittande på yogamatta eller stol. MediYoga erbjuder en helhetsträning som kan stilla sinnet, ge större självkännedom och balansera kroppens nerv- och hormonsystem, men också bidra till ökad rörlighet, flexibilitet och styrka. MediYoga passar exempelvis dig som vill göra yoga i ett lugnare tempo och dig som har besvär med t.ex. knän, höfter, rygg eller nacke.
Vill du veta mer? Här finns ytterligare information om MediYoga.